,

Η κόρη του ψιθυρίσε κάτι πολύ παράξενο. Μόλις κατάλαβε τι είπε, τον έλουσε κρύος ιδρώτας!

Η 3χρoνη κόρη αυτού του πατέρα φαίνεται να έχει ένα πολύ ανατριχιαστικό χάρισμα να βλέπει το μέλλον. 

Ένας πατέρας έβαζε κάθε μέρα την κόρη του για ύπνο με τον ίδιο τρόπο. Της διάβαζε μία ιστορία και την έβαζε να πει μια προσευχή, την οποία πάντα τελείωνε ζητώντας από τον Θεό ευλογία για όλα τα μέλη της οικογενείας. Ένα απόγευμα, καθώς το κορίτσι τελείωνε την προσευχή της, είπε: “Θεέ μου, ευλόγησε την μαμά, τον μπαμπά και την γιαγιά. Καλό ταξίδι παππού!”Ο πατέρας της παραξενεύτηκε και την ρώτησε: “Lisa, γιατί λες καλό ταξίδι στον παππού σου;”

“Δεν ξέρω μπαμπά, απλά μου ήρθε,” απάντησε εκείνη.

Την επόμενη μέρα, ο παππούς της βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του. Ο πατέρας της μικρής δεν μπορούσε να καταλάβει πώς το είχε προβλέψει η κόρη του, αλλά απλά το προσπέρασε και το θεώρησε σύμπτωση.

Λίγυς μήνες αργότερα, πατέρας και κόρη έλεγαν πάλι την βραδινή προσευχή και τελειώνοντας είπε η μικρή: “Θεέ μου, ευλόγησε την μαμά και τον μπαμπά. Καλό ταξίδι γιαγιά!” Την επόμενη μέρα, έμαθαν πως η γιαγιά είχε πάθει καρδιακή προσβολή και είχε πεθάνει. Ο πατέρας τα έχασε. Πώς ήταν δυνατόν να το ξέρει η κόρη του;

Μήπως είχε κάποιο χάρισμα και μπορούσε να βλέπει το μέλλον; Αυτή τη φορά δεν μπορούσε να σταματήσει να το σκέφτεται. Μετά από λίγο καιρό, η Lisa είπε πάλι κάτι παράξενο και αυτή τη φορά ο πατέρας της έπεσε από την καρέκλα όταν το άκουσε. Είπε: “Θεέ μου, ευλόγησε τη μαμά. Καλό ταξίδι μπαμπά!”

Ο πατέρας άρχισε να νιώθει αδύναμος, είχε ταχυπαλμίες και τα πόδια του έτρεμαν. Εκείνη την νύχτα δεν κατάφερε να κοιμηθεί, γιατί φοβόταν πως δεν θα ξυπνούσε ξανά. Πριν την αυγή, σηκώθηκε και οδήγησε πολύ προσεκτικά μέχρι το γραφείο. Όλη την μέρα ήταν πολύ προσεκτικός. Δεν έφαγε ξηρά τροφή, αλλά σούπα από φόβο μην πνιγεί.

Ο μόνος στόχος του ήταν να βγάλει τη μέρα. Όταν τέλειωσε τη δουλειά, ένιωσε αρκετή ανακούφιση. Αφού οδήγησε προσεκτικά πάλι προς το σπίτι, είχε επιτέλους φτάσει στην ασφάλεια. Η γυναίκα του τον χαιρέτησε αλλά είχε ένα πολύ προβληματισμένο βλέμμα. Ούτε εκείνος φαινόταν ανέμελος και η γυναίκα του τον ρώτησε εάν κάτι τον προβλημάτιζε.

Εκείνος είπε: “Δεν θέλω να το συζητήσω. Απλά αυτό θα σου πω, ήταν σίγουρα η χειρότερη μέρα της ζωής μου!”

Εκείνη απάντησε: “Νομίζεις πως η μέρα σου ήταν άσχημη; Δεν έχεις ιδέα τι έγινε εδώ! Σήμερα το πρωί, ο ταχυδρόμος κατέρρευσε μπροστά στην αυλή μας και πέθανε!”

Τι πιστεύετε?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%